GOOGLE ADWORDS

De effectiviteit van Adwordscampagnes is groot. U bereikt de juiste mensen op het juiste moment. Adverteer lokaal, landelijk of wereldwijd op desktops, tablets en natuurlijk mobiele apparaten en zelfs in apps. Uw advertenties worden alleen vertoond aan potentiële nieuwe klanten die actief op zoek zijn naar uw product of dienst. Met Adwords is online zichtbaarheid voor uw doelgroep op alle vlakken mogelijk. Daarmee kunt u meer verkopen genereren maar ook werken aan branding en remarketing.

Voor een succesvolle Adwordscampagne is het noodzakelijk dat de SEO van uw website in orde is. De webpagina’s waar uw bezoekers op binnenkomen dienen relevant en technisch goed in elkaar te zitten. Dan betaalt u minder per klik. SEO is dan ook altijd een belangrijk onderdeel van ons advies en ondersteuning.

Cm2 support zet samen met u een strategie uit. We brengen de voornaamste concurrenten, uw regio, de zoekvolumes van uw afzet in kaart en maken een analyse van de structuur van uw website of webshop. Op basis van deze gegevens geeft Cm2 support een eerlijke inschatting van het te verwachten resultaat van de Adwordscampagne. Dit betekent dat we voor ieder budget een passende campagne kunnen opzetten. Zelfs al vanaf 5 euro per dag kunt u bovenaan bij Google staan.
SNEL CONTACT MET CM2 SUPPORT

06 - 23 80 89 50
info@cm2support.nl


Adwords Coco
“Wij werken 2 jaar samen met Cm2 support en moeten zeggen met echt super resultaten.”
Ciska Wiersma: Hippopaardenverzekering.nl
(sinds 2013 Adwords +Display + remarketing)