GOOGLE ADS

De effectiviteit van Google Ads-campagnes, voorheen Adwordscampagnes, is groot. U bereikt de juiste mensen op het juiste moment. Adverteer lokaal, landelijk of wereldwijd op mobiele apparaten, desktops, tablets en zelfs in apps. Bereik met uw online advertenties potentiële nieuwe klanten die actief op zoek zijn naar uw product of dienst en/of bereik de doelgroep die al eerder uw website heeft bezocht. Daarmee kunt u meer verkopen genereren, maar ook werken aan branding en remarketing. De mogelijkheden binnen Google Ads anno 2019 zijn oneindig, dus online zichtbaarheid voor uw doelgroep is op alle vlakken mogelijk. 

Voor een succesvolle online campagne is het noodzakelijk dat de SEO van uw website in orde is. De webpagina’s waar uw bezoekers op binnenkomen dienen relevant en technisch goed in elkaar te zitten. Dan betaalt u minder per klik. SEO is dan ook altijd een belangrijk onderdeel van ons advies en ondersteuning.

CM2 support zet samen met u een strategie uit. We brengen de voornaamste concurrenten, uw regio, de zoekvolumes van uw afzet in kaart en maken een analyse van de structuur van uw website of webshop. Op basis van deze gegevens geeft CM2 support een eerlijke inschatting van het te verwachten resultaat van de campagne. Dit betekent dat we voor ieder budget een passende campagne kunnen opzetten. U kunt al vanaf € 10 per dag bovenaan staan in Google.
SNEL CONTACT MET CM2 SUPPORT

06 - 23 80 89 50
info@cm2support.nl


Adwords Coco
Adwords
Over CM2 Support
SEO
google ads

 
“CM2 SUPPORT WERKT AL JAREN AAN ONZE ONLINE VINDBAARHEID. WE KRIJGEN GENOEG AANVRAGEN BINNEN EN HOEVEN NOOIT STIL TE ZITTEN.
Jack Vermeer Timmerfabriek: jackvermeer.nl
(sinds 2014 Google Ads + remarketing)