CM2 SUPPORT

Cm2 support is in 2008 gestart en heeft haar effectiviteit al vele malen bewezen. Als kleinschalig en betrouwbaar bureau met Coco Morena Moll als drijvende kracht, is een samenwerking altijd persoonlijk en duidelijk. Te verwachten resultaten bespreken we vooraf, evenals de te hanteren tarieven. Transparant en eerlijk. U betaalt maandelijks achteraf en zit dus nergens aan vast.

Onze klanten zijn met name het MKB en webshopeigenaren die lokaal, landelijk of internationaal gevonden willen worden. Momenteel beheert Cm2 support campagnes in vier verschillende talen en zijn de advertenties van onze klanten in meer dan 15 landen over de hele wereld te zien.

Als Partner van Google zijn we volledig op de hoogte van de nieuwste online trends en wordt onze Adwords kennis getest en onze werkzaamheden periodiek beoordeeld. Coco is allround opgeleid, met als basis een hbo-opleiding als online marketeer en volledig gecertificeerd Adwords specialist.

Waarom zaken doen met Cm2 support een goed idee is? Vraag het aan een van onze tevreden klanten of maak een afspraak en ontdek het zelf.
SNEL CONTACT MET CM2 SUPPORT

06 - 23 80 89 50

info@cm2support.nl
Over Cm2 Support
“COCO HOUDT UIT ZICHZELF
IN DE GATEN OF HET OOK
IETS OPLEVERT”

Frederike Brand, floormanager.nl
(sinds 2010 Adwords + website + SEO)