CM2 SUPPORT

CM2 support is in 2008 gestart en heeft haar effectiviteit al vele malen bewezen. Als kleinschalig en betrouwbaar bureau met Coco Morena Moll als drijvende kracht, is een samenwerking altijd persoonlijk en duidelijk. Te verwachten resultaten bespreken we vooraf, evenals de te hanteren tarieven. Transparant en eerlijk. U betaalt maandelijks achteraf en zit dus nergens aan vast.

Onze klanten zijn met name het MKB en webshopeigenaren die lokaal, landelijk of internationaal gevonden willen worden. Momenteel beheert CM2 support campagnes in vier verschillende talen en zijn de advertenties van onze klanten in alle continenten van de hele wereld te zien.

Als Partner van Google zijn we volledig op de hoogte van de nieuwste online trends en wordt onze Google Ads kennis getest en onze werkzaamheden periodiek beoordeeld. Coco is allround opgeleid, met als basis een hbo-opleiding als online marketeer en volledig gecertificeerd Google Ads specialist.

Waarom zaken doen met CM2 support een goed idee is? Vraag het aan één van onze tevreden klanten of maak een afspraak en ontdek het zelf.
SNEL CONTACT MET CM2 SUPPORT

06 - 23 80 89 50

info@cm2support.nl
Over Cm2 Support
Adwords
Over CM2 Support
SEO
google ads
“Gemiddeld scoort CM2 support een 8,6 voor de totale dienstverlening en een 9,4 voor de snelheid waarmee gereageerd wordt op vragen.”
Uitkomsten van een klanttevredenheidsonderzoek
(december 2018)